• WeeCare-Easy-Covers-vandtaet-blecover

Om WeeCare

Hej.

Jeg hedder Caroline, og jeg elsker stofbleer!

Jeg startede med at udvikle stofbleer, da min søn var lille, og har siden startet virksomheden WeeCare. Fordelen med stofbleer er, at der ingen skidt kemi er i bleerne, du sparer miljøet for enorme mængder af affald, og sidst men ikke mindst er det også godt for pengepungen.

Jeg har kun positive ting at sige om stofbleer. Jeg ved, at mange har en barriere for at komme i gang og specielt håndteringen af bleerne, men for mig handler det mest om at være indstillet på fordelene og anerkende, at der selvfølgelig er en smule mere arbejde i at gå over til stofbleer – måske mest i tankerne – for når man først har fået sig en rutine og har vænnet sig til tanken, så er det slet ikke så slemt, som man måske skulle tr0.

Jeg har forsøgt at give bleerne den bedst mulige sugeevne, og med bleposerne, som kan komme med i hver vask, også gøre vaske- og håndteringsprocessen nem. Hvis du organiserer dig rigtigt, har du stort set ikke berøring med bleerne, efter de er lagt til vask. Jeg har lavet en guide på hjemmesiden (under menupunktet: Stofbleer), hvor du kan finde god viden, tips og tricks til, hvordan du lettest kommer i gang.

Sideløbende har jeg også udviklet et hudplejeprodukt, som er fantastisk god til at hele ødelagt hud! WeeCare Lanolinsalve indeholder 100 % naturlige ingredienser, og den kan bruges til alt lige fra hænder, læber, babynumser, ømme brystvorter, på myggestik, neglerødder m.m. Jeg brugte den selv til mit andet barn som numsesalve, specielt til natten, da der er bivoks i, som lægger et beskyttende lag på huden, så huden ikke er i “direkte” kontakt med den våde ble. Den virker altså også forebyggende.

Jeg håber, du vil kaste dig ud i at bruge moderne stofbleer, der både hjælper dig, dit barn og naturen. Har du nogle spørgsmål kan du kontakte mig på telefon 53 32 13 83 eller skrive en mail på info@weecare.dk. Har du brug for at mærke og se stofbleerne, inden du investerer i dem, er du velkommen til at besøge os i Værløse efter aftale.

Caroline - Heller
© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter