fbpx

Hvad er moderne stofbleer?

 • Moderne stofbleer WeeCare - Easy blecover

Hvad er moderne stofbleer?

Den gammeldags stofble

Du kender sikkert en stofble som et firkantet stykke stof, som du i dag mest bruger som gylpeklud eller pusleunderlag. I gamle dage foldede man dem, fastgjorde dem med en sikkerhedsnål og brugte dem som ble til sin baby.

Den moderne stofble

Moderne stofbleer har samme princip som den gammeldags stofble. – Fælles for dem er at det er genanvendelige bleer lavet af stof, i stedet for plastik, papir og kemisk fremstillet materiale som engangsbleer er lavet af. De moderne stofbleer er blevet opgraderet til en mere brugervenlig udgave som ligner en engangsble, med elastikker i benene og velcro eller knapper til at lukke med. Med en moderne stofble skal du altså ikke stå og folde stof til en ble, men du har en komplet ble med stof der suger væske og et vandtæt cover udover, som holder alt inde i bleen.

Nu kommer det sjove…

Fx: hvad gør jeg med lorten? Skal bleen skylles op i hånden? Kan vaskemaskinen virkelig klare det? Bare rolig! Det er slet ikke så slemt som du kunne forestille dig. 🙂
Ved hjælp af en smart vaskepose, som du kommer i din blespand behøver du faktisk slet ikke at røre ved de beskidte bleer efter de er lagt til vask.
Og lorten? Ja, der er lidt forskellige scenarier, alt efter om baby indtager fast føde eller ej, men den klart nemmeste måde at håndtere det på, er ved at lægge et tyndt engangspair i bleen som opfanger lorten og som er lige til at smide ud sammen med lorten. Derefter smider du blot resten af bleen til vask i din blespand med den smarte vaskepose i.
Benytter du ikke et engangspapir, er det blot at fjerne det værste lort med toiletpapir og så smide bleen i blespanden.

– Det er altså nemt! Men meget mere om dette kan du læse i afsnittet om vask og håndtering og at håndtere en ble med afføring i.

Undgå skidt kemi, skån miljøet og spar penge!

– Gå til shoppen

 • Vaskeklude-Dots-Dusty-Blue-WeeCare

  Vaskeklude, 10 stk. – Dots Dusty Blue

  DKK 139,00
 • Trusseindlaeg-genanvendelig-WeeCareTrusseindlaeg-genanvendelig-WeeCare

  Trusseindlæg – Infinity Dusty Blue/Midnight Blue

  DKK 49,00
 • Onesize-Indlaeg-moderne-stofbleer-WeeCareModerne-stofble-indlaeg-Onesize-Insert-WeeCare

  Onesize indlæg

  DKK 89,00

Instagram

© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter