Hvad er moderne stofbleer?

  Hvad er moderne stofbleer?

  For at forklare hvad moderne stofbleer er, må vi først have på plads hvad gammeldags stofbleer er:

  Gammeldags stofbleer

  Du kender sikkert en stofble som et firkantet stykke stof, der i dag mest bruges som gylpeklud eller pusleunderlag. I gamle dage foldede man dem, fastgjorde dem med en sikkerhedsnål og brugte dem som ble til sin baby. Det kan man også sagtens bruge dem til idag, men hvis du vil undgå at skulle folde bleer og i det hele taget gerne vil have en bleløsning som stort set er lige så nem som at bruge engangsbleer, så er det de moderne stofbleer du skal kigge efter.

  Moderne stofbleer

  Moderne stofbleer ligner i sin udformning og funktion engangsbleer. De er vandtætte i sig selv, og de sættes på barnet på samme måde. Forskellien fra engangsbleer til moderne stofbleer er, at de moderne stofbleer er lavet af stof, som kan vaskes og genbruges, i stedet for plastik, papir og syntetisk materiale som smides ud efter brug. Med en moderne stofble skal du altså ikke stå og folde stof til en ble, men du har en komplet ble som sættes på barnet på samme måde som en engangsble. Den moderne stofble består af stof der suger væske og et vandtæt cover udover, som holder alt inde i bleen.

  Nu kommer det sjove…

  Fx: hvad gør jeg med afføringen? Skal bleen skylles op i hånden? Kan vaskemaskinen virkelig klare det? Bare rolig! Det er slet ikke så slemt som du måske forestiller dig. 🙂
  Ved hjælp af en smart vaskepose (pail liner), som du kommer i din blespand behøver du faktisk slet ikke at røre ved de beskidte bleer efter de er lagt til vask.

  Og afføringen? Ja, der er lidt forskellige scenarier, alt efter om baby indtager fast føde eller ej, men den klart nemmeste måde at håndtere det på, er ved at lægge et tyndt engangspair i bleen som opfanger afføringen og som er lige til at smide ud sammen med afføringen. Derefter smider du blot resten af bleen til vask i din blespand med den smarte vaskepose i, og her kan den opbevares indtil det er tid til at sætte en vask over.

  Bruger du ikke et engangspapir i bleen, skal det værste afføring blot dumpes i toilettet, fjernes med toiletpapir eller du kan bruge bruseren over toilettet og så kan du smide bleen til vask.

  – Det er altså nemt! Men meget mere om dette kan du læse i afsnittet om vask og håndtering og alt om afføring i stofbleer.

  Undgå skidt kemi, skån miljøet og spar penge!

  – Gå til shoppen

  • Wetbag-til-tur-moderne-stofbleer-vaskepose-WeeCareWetbag en vandtæt pose til opbevaring af stofbleer, stofklude eller stofbind.

   Wetbag (til tur)

   kr. 69,00
  • WeeCare Lanolinsalve med grøn etiket og metallåg står med åbent låg på sten i naturen.WeeCare Lanolinsalve 50 ml i glaskrukke, med metallåg og grøn etiket. 100 % naturlig.

   WeeCare Lanolinsalve 50 mL

   kr. 139,00
  • Ammeindlaeg fra WeeCare hænger på en tørresnor i naturen

   Vandtætte Ammeindlæg, 3 par

   kr. 199,00
  • Uldblebukser der hænger på en tørresnor i naturen.Uld blebuks naturfarvet fra WeeCare

   Uld blebukser til nyfødt

   kr. 249,00
  • Onesize-Indlaeg-moderne-stofbleer-WeeCareIndlaeg til moderne stofbleer-Onesize-Insert-WeeCare

   Onesize indlæg

   kr. 89,00
  • Grå stofrondeller som kan vaskes og bruges igen. Genanvendelige.

   Økologiske stofrondeller 8 stk.

   kr. 89,00
  • Økologiske stofklude – 10 stk.

   kr. 50,00 Tilbud

  Instagram

  © Copyright - WeeCare ApS - Sverkilstrupvejen 19, 3390 Hundested - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk