Hvad er moderne stofbleer?

 • Moderne stofbleer WeeCare - Easy blecover

Hvad er moderne stofbleer?

For at forklare hvad moderne stofbleer er, må vi først have på plads hvad gammeldagsstofbleer er:

Gammeldags stofbleer

Du kender sikkert en stofble som et firkantet stykke stof, der i dag mest bruges som gylpeklud eller pusleunderlag. I gamle dage foldede man dem, fastgjorde dem med en sikkerhedsnål og brugte dem som ble til sin baby. Det kan man også sagtens bruge dem til idag, men hvis du vil undgå at skulle folde bleer og i det hele taget gerne vil have en bleløsning som stort set er lige så nem som at bruge engangsbleer, så er det de moderne stofbleer du skal kigge efter.

Moderne stofbleer

Moderne stofbleer ligner i sin udformning og funktion engangsbleer. De er vandtætte i sig selv, og de sættes på barnet på samme måde. Forskellien fra engangsbleer til moderne stofbleer er, at de moderne stofbleer er lavet af stof, som kan vaskes og genbruges, i stedet for plastik, papir og syntetisk materiale som smides ud efter brug. Med en moderne stofble skal du altså ikke stå og folde stof til en ble, men du har en komplet ble som sættes på barnet på samme måde som en engangsble. Den moderne stofble består af stof der suger væske og et vandtæt cover udover, som holder alt inde i bleen.

Nu kommer det sjove…

Fx: hvad gør jeg med afføringen? Skal bleen skylles op i hånden? Kan vaskemaskinen virkelig klare det? Bare rolig! Det er slet ikke så slemt som du måske forestiller dig. 🙂
Ved hjælp af en smart vaskepose (pail liner), som du kommer i din blespand behøver du faktisk slet ikke at røre ved de beskidte bleer efter de er lagt til vask.

Og afføringen? Ja, der er lidt forskellige scenarier, alt efter om baby indtager fast føde eller ej, men den klart nemmeste måde at håndtere det på, er ved at lægge et tyndt engangspair i bleen som opfanger afføringen og som er lige til at smide ud sammen med afføringen. Derefter smider du blot resten af bleen til vask i din blespand med den smarte vaskepose i, og her kan den opbevares indtil det er tid til at sætte en vask over.

Bruger du ikke et engangspapir i bleen, skal det værste afførring blot dumpes i toilettet eller fjernes med toiletpapir og så kan du smide bleen til vask.

– Det er altså nemt! Men meget mere om dette kan du læse i afsnittet om vask og håndtering og alt om afføring i stofbleer.

Undgå skidt kemi, skån miljøet og spar penge!

– Gå til shoppen

 • Genanvendelige vaskeklude - vaskbare og miljøvenlige

  Vaskeklude, 10 stk. – Dots Dusty Blue

  DKK 139,00
 • Stofbind - Genanvendelige trusseindlaeg fra WeeCareStofbind - Genanvendelige trusseindlaeg fra WeeCare

  Trusseindlæg – Infinity Dusty Blue/Midnight Blue

  DKK 49,00
 • Onesize-Indlaeg-moderne-stofbleer-WeeCareModerne-stofble-indlaeg-Onesize-Insert-WeeCare

  Onesize indlæg

  DKK 89,00

Instagram

© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter