Tør vinterhud

WeeCare Lanolinsalve virker beskyttende på den udsatte hud, og det gælder også hud, der har det hårdt i vinterens kulde og særligt frost. Kulde og frost kan nemlig være rigtig hårdt mod huden og kan gøre, at huden både bliver tør og sprækker.

Disse områder kan være særligt udsatte i vinterkulden:
– Hænder
– Læber
– Kinder hos børn, der sover udenfor

WeeCare Lanolinsalve smøres på det udsatte område, inden man går ud i kulden. Indholdet af bivoks i salven sørger for at lægge en beskyttende hinde på huden, og salven indeholder intet vand, som kan give frostskader i huden.

WeeCare Lanolinsalve er også fugtgivende, hvilket hjælper huden med komme tilbage i balance. Er der kommet små sprækker/revner i huden vil WeeCare Lanolinsalve også hjælpe helingsprocessen godt på vej.

Ud over at smøre umiddelbart inden, du går ud i kulden, kan det også være en fordel at smøre salven på lige inden sengetid – så kan den virke hele natten over.
Smører du et godt lag på hænderne, kan det være en fordel at sove med et par tynde bomuldshandsker på, så salven forbliver i kontakt med huden, og så du ikke fedter hele sengen i salve 🙂

“WeeCare Lanolinsalve er uundværlig! Vi bruger salven til min søns ødelagte vinterlæber og tørre hænder mm. Om vinteren smører vi typisk salven på om aften og næste morgen er der en klar forbedring. Har aldrig prøvet et produkt som var så effektivt.”

Linea

Instagram

© Copyright - WeeCare ApS - Sverkilstrupvejen 19, 3390 Hundested - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk