WeeCare Easy Cover

  • Moderne-stofbleer-miljoevenlige-bleer-WeeCare

WeeCare Easy Cover

WeeCare Easy er et vandtæt cover, der parres med et absorberende indlæg for at udgøre en hel ble. Easy Coveret kommer i to størrelser, hvor medium dækker 6-10 kg, og large dækker fra 10 kg og opefter – til barnet ikke længere bruger ble.
Kiloanvisningerne er vejledende, da alle børn er forskellige i proportioner, og nogle børn vil fx gå op i en str. large, før de rammer de 10 kg, hvor andre børn først vil kunne passe large når de er tungere end de 10 kg. Ofte er det lårtykkelsen, der afgør, hvornår barnet bør rykke en størrelse op.

Easy bleen

Forskellen på de to størrelser af covers ligger hovedsageligt i bleens længde (foldet helt ud) og omkreds (om maven). Grunden til, at WeeCare Easy Coveret kommer i størrelser og ikke er onesize, er for at give det enkelte barn en ble med et rigtig godt fit, uden at have for meget overskydende stof, som der kan være, når en onesize ble er knappet ind i størrelsen.
– Du får simpelthen en ble, der passer optimalt til barnets størrelse, uden at der er unødvendigt stof, der sidder og klumper sammen og gør babynumsen endnu større, end den behøver at være med en stofble på.

WeeCare Easy-bleen fylder altså ikke ret meget på numsen (sammenlignet med andre stofbleer), men størrelsen kan variere lidt alt efter, hvilke indlæg du vælger at komme i Easy Coveret (onesize indlægget er det mest oplagte, men prefolds kan også bruges).

Easy Coveret – størrelser

Materialer i WeeCare Easy Coveret

Easy Coveret består af to lag stof. På ydersiden af Easy Coveret er der 100 % bomuld, som er dansk designet og Oeko-Tex-certificeret. Det er det yderste bomuldsstof, der gør WeeCare Easy-bleen speciel, og med sit nordiske og minimalistiske udtryk adskiller den sig markant fra andre stofbleer på markedet.
På indersiden af Easy Coveret er der vandtæt stof af PUL (Poly Eurathane Laminate), som gør, at bleen er 100 % vandtæt. Selve PUL-stoffet har to sider: På den ene side findes lamineringen, som er en blank, glat, tynd og meget fleksibel plastiklaminering. På den anden side er der blødt polyesterstof. I Easy Coveret vender det bløde jerseystof ind i bleen, og lamineringen er dermed skjult og beskyttet mellem bomuld på den ene side og polyesterjersey på den anden side. Denne konstellation har den fordel, at den glatte laminering er beskyttet og dermed ikke er så udsat for fx rifter eller anden skade, samtidig med at plastiklamineringen aldrig vil komme til at røre babys hud.
WeeCare Easy Coveret har usynlige sømme ved benåbningen for at sikre, at bleen er 100 % vandtæt.

Derudover har Easy Coveret et blødt fleece-stof langs rygstykket på bleen, som gør, at bleen føles blød for barnet at have på, og at elastikkanten i ryggen ikke skal genere barnet.

1
2
3
WeeCare-Easy-Moderne-stofble
1

Vandtæt PUL stof på indersiden

2

Ren bomuld på ydersiden

3

Blødt fleece i ryggen

Moderne-stofbleer-vaskbare-bleer
© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter