100 % naturlig hudpleje

WeeCare Lanolinsalve er 100 % naturlig hudpleje. Det vil sige, at der ikke er tilsat nogen stoffer, som ikke findes i naturen. Salven består af fire naturlige ingredienser: Lanolin, kokosolie, olivenolie og bivoks. Vi har i øvrigt udvalgt de reneste råvarer vi har kunnet finde. Derfor er vores lanolin af “pharmaceutical grade”, hvilket betyder, at den er oprenset til en helt ren kvalitet, og at der ikke er pesticidrester eller urenheder tilbage i det forarbejdede og færdige produkt. Olivenolie, kokosolie og bivoks er ligedan råvarer af rigtig høj kvalitet og de er alle certificerede økologiske.

Lanolinsalven er altså HELT FRI for:
• Parfume
• Parabener
• Andre konserveringsmidler
• Hormonforstyrrende stoffer
• Anden syntetisk kemi

Husk på, at alt hvad du smører på din hud, absorberes af kroppen og optages i blodbanerne. Man burde derfor ikke smøre noget på huden, som man ikke ville komme i munden. Vi har ihvertfald husket på dette, da vi lavede vores salve.

Konserveringsmidler i hudplejeprodukter

Hvorfor er det godt, at et hudplejeprodukt ikke indeholder konserveringsmidler, tænker du måske? Sagen er den, at flere konserveringsmidler anvendt i hudplejeprodukter har vist sig at være hormonforstyrrende, mens andre har vist sig at være allergifremkaldende.

Konserveringsmidler anvendes i mange forskellige fødevarer og kosmetiske produkter, for at produktet kan holde sig i længere tid. Indtil videre har mange troet, at langt de fleste af dem er uskadelige for os, men tiden ændrer sig, og man opdager nye ting. Fx har man fundet ud af, at nogle parabener er hormonforstyrrende, og herefter er de blevet forbudte at anvende i hudplejeprodukter til børn.

Forbrugerrådet TÆNK KEMI skriver:
”Hormonforstyrrende effekter gør, at parabener kan være problematiske og i nogle tilfælde forbudte. Parabener finder du blandt andet som konserveringsmidler i personlige plejeprodukter.”

Læs hele artiklen fra TÆNK KEMI.

Hvide cremer indeholder konserveringsmidler

Almindelige hvide cremer indeholder altid konserveringsmidler, fordi de også indeholder vand. Når et hudplejeprodukt indeholder vand sammen med andre ingredienser, er der risiko for udvikling af bakterier, og derfor er der brug for at konservere produktet, så det kan holde sig længere tid end et par dage i køleskabet. Det er ikke altid parabener, der bruges som konserveringsmiddel; der findes mange forskellige slags.
Man kan altså være ret sikker på, at alle de hudplejeprodukter, man kan købe, som indeholder vand, også indeholder konserveringsmidler. På ingredienslisten på det enkelte produkt vil indholdet af vand være skrevet med INCI-betegnelsen “AQUA”.

WeeCare Lanolinsalve indeholder ikke vand eller andet, der gør, at konserveringsmidler er nødvendige. Men produktet kan stadig holde sig i god tid, nemlig 12 måneder efter åbning.

Instagram

© Copyright - WeeCare ApS - Sverkilstrupvejen 19, 3390 Hundested - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk