• Lanolinsalve-barriere-creme-oedelagt-hud-WeeCare

100 % naturlig hudpleje

WeeCare Lanolinsalve er 100 % naturlig hudpleje. Det vil sige, at der ikke er tilsat nogen stoffer, som ikke findes i naturen. WeeCare Lanolinsalve består af fire naturlige ingredienser: Lanolin, kokosolie, olivenolie og bivoks. Der findes absolut intet andet i produktet!

Lanolinsalven er altså HELT FRI FOR:
• Parfume
• Parabener
• Andre konserveringsmidler
• Hormonforstyrrende stoffer
• Anden syntetisk kemi

Alt hvad du smører på din hud, absorberes af kroppen og optages i blodbanerne. Man burde derfor ikke smøre noget på huden, som man ikke ville komme i munden.

Konserveringsmidler i hudplejeprodukter

Hvorfor er det godt, at et hudplejeprodukt ikke indeholder konserveringsmidler, tænker du måske? Sagen er den, at flere konserveringsmidler anvendt i hudplejeprodukter har vist sig at være hormonforstyrrende, mens andre har vist sig at være allergifremkaldende.

Konserveringsmidler anvendes i mange forskellige fødevarer og kosmetiske produkter, for at produktet kan holde sig i længere tid. Langt de fleste af dem er uskadelige for de fleste af os  i hvert fald hvad vi endnu ved af. Men tiden ændrer sig, og man opdager nye ting. Fx har man fundet ud af, at nogle parabener er hormonforstyrrende, og herefter er de blevet forbudte at anvende i hudplejeprodukter til børn.

Forbrugerrådet TÆNK KEMI skriver:
”Hormonforstyrrende effekter gør, at parabener kan være problematiske og i nogle tilfælde forbudte. Parabener finder du blandt andet som konserveringsmidler i personlige plejeprodukter.”

Læs hele artiklen fra TÆNK KEMI. https://kemi.taenk.dk/bliv-klogere/parabener-derfor-er-de-problematiske

Hvide cremer indeholder konserveringsmidler

Almindelige hvide cremer indeholder altid konserveringsmidler, fordi de også indeholder vand. Når et hudplejeprodukt indeholder vand sammen med andre ingredienser, er der risiko for udvikling af bakterier, og derfor er der brug for at konservere produktet, så det kan holde sig længere tid end et par dage i køleskabet. Det er ikke altid parabener, der bruges som konserveringsmiddel; der findes mange forskellige slags.
Man kan altså være ret sikker på, at alle de hudplejeprodukter, man kan købe, som indeholder vand, også indeholder konserveringsmidler. På ingredienslisten på det enkelte produkt vil indholdet af vand være skrevet med INCI-betegnelsen “AQUA”.

WeeCare Lanolinsalve indeholder ikke vand eller andet, der gør, at konserveringsmidler er nødvendige. Produktet kan holde sig i 12 måneder efter åbning.

100 % naturlig hudpleje til hele familien

– Gå til shoppen

 • WeeCare Lanolinsalve, 5 mL – To Go, 5 stk.

  DKK 145,00 DKK 137,00 Tilbud
 • 10 stk lanolinsalve - to go

  WeeCare Lanolinsalve, 5 mL – To Go, 10 stk.

  DKK 290,00 DKK 261,00 Tilbud
 • WeeCare Lanolinsalve, 5 mL – To Go, 1 stk.

  DKK 29,00
 • Lanolinsalve-creme-til-toer-hud-WeeCareLanolinsalve-amning-saar-paa-brystvorter-WeeCare

  WeeCare Lanolinsalve 50 mL

  DKK 139,00
© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter