• moderne-stofbleer-weecare-easy-ble-skaller-cover

Ulemper ved engangsbleer

Der er god grund til at komme i gang med stofbleer hvis du vil undgå dit barn er i kontakt med skidt kemi 24 timer i døgnet, formentlig de første tre år. Engangsbleer er skidt for miljøet og de er dyre at bruge. Nedenfor kan du læse mere om ulemperne ved brug af engangsbleer.

Læs også fordele ved stofbleer og ulemper ved stofbleer.

Økonomi og forbrug

Økonomisk set er der meget at hente, hvis du bruger de samme stofbleer til flere børn og sælger dem videre efter. Hvis du køber dyre engangsblemærker er der også en markant besparelse, men hvis du køber de billigste engangsbleer vil brug af stofbleer formentlig være det samme. Stofbleer har en stor engangsudgift, og du skal også bruge penge på at vaske mere.

Affald

Ved brug af engangsbleer efterlader du et aftryk på 2 tons affald pr. barn på tre år.

Kemi

I alle engangsbleer er der skidt kemi i. Det er forskelligt fra blemærke til blemærke, og producenterne skal ikke altid underrette hvilke materialer der er i bleerne.

Ofte kan allergiske børn tåle nogle bleer og ikke andre. Vil du helt undgå skidt kemi og hormonforstyrrende stoffer skal I, i gang med moderne stofbleer.

Hvis ikke du kan overskue moderne stofbleer vil vi anbefale, at du lægger en fleece liner  eller blepapir i engangsbleen, som kan beskytte din babys hud en smule.

Materialer i engangsbleer

I engangsbleer kan man finde parfume, lotion, blegemidler og hormonforstyrrende stoffer, hvilket kan medføre eksem, allergi og dårlig fertilitet i voksenalderen.

SAP – Hvad er det?

I engangsbleer findes der SAP (Super Absorberende Polymer), som er det materiale der kan suge mange gange sin egen vægt. Det er det materiale som gør engangsbleer så gode og holdbare. SAP har desværre også den effekt, at det også suger fugt fra dit barns numse, så han/hun kommer til at producere mere fugt end normalt, samt det kan forstyrre den naturlige bakterieflora.

Hvis du skifter til moderne stofbleer, vil der derfor være en tilvænningsperiode hvor babys fugtbalance skal justeres og det kan give rød numse. WeeCare Lanolinsalve er rigtig god til at komme det til livs.

Moderne stofbleer fra WeeCare

Undgå skidt kemi og skån miljøet!

– Gå til shoppen

 • Wetbag-til-tur-moderne-stofbleer-vaskepose-WeeCareWetbag en vandtæt pose til opbevaring af stofbleer, stofklude eller stofbind.

  Wetbag (til tur)

  kr. 69,00
 • WeeCare Lanolinsalve med grøn etiket og metallåg står med åbent låg på sten i naturen.WeeCare Lanolinsalve 50 ml i glaskrukke, med metallåg og grøn etiket. 100 % naturlig.

  WeeCare Lanolinsalve 50 mL

  kr. 139,00
 • Ammeindlaeg fra WeeCare hænger på en tørresnor i naturen

  Vandtætte Ammeindlæg, 3 par

  kr. 199,00
 • Uldblebukser der hænger på en tørresnor i naturen.Uld blebuks naturfarvet fra WeeCare

  Uld blebukser til nyfødt

  kr. 249,00
 • Onesize-Indlaeg-moderne-stofbleer-WeeCareIndlaeg til moderne stofbleer-Onesize-Insert-WeeCare

  Onesize indlæg

  kr. 89,00
 • Grå stofrondeller som kan vaskes og bruges igen. Genanvendelige.

  Økologiske stofrondeller 8 stk.

  kr. 89,00
 • Økologiske stofklude – 10 stk.

  kr. 50,00 Tilbud

Instagram

© Copyright - WeeCare ApS - Sverkilstrupvejen 19, 3390 Hundested - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk