4 ingredienser i WeeCare Lanolinsalve

  Alle 4 ingredienser i WeeCare Lanolinsalve er af den højeste kvalitet, der findes på markedet, og hver især har de nogle fantastiske egenskaber.

  Lanolin — antiinflammatorisk og antibakteriel

  Økologisk kokosolie — beskytter og plejer

  Økologisk olivenolie — tilfører huden fugt

  Økologisk bivoks — beskytter huden

  Lanolin

  Lanolin er det fedtstof som produceres i fårets hud, og som findes i fåreuld for at gøre den selvrensende og vandafvisende; det er faktisk det fedtstof, der minder mest om menneskehudens fedtstof, hvorfor det er enormt effektivt til at hjælpe hudens naturlige helingsproces på vej ved fx ødelagt hud. Og lanolin bliver hurtigt absorberet af huden. Den selvrensende og antibakterielle effekt som lanolin har, er yderst vigtig i forbindelse med heling af ødelagt hud for at undgå, at bakterier udvikler sig, og der opstår infektion i huden. Lanolinen i WeeCare Lanolinsalve hæmmer altså betændelsestilstande i huden, som altid er en risiko, når der er hul på huden – fx ved små sår, rifter, blister, insektbid eller anden form for ødelagt hud.

  Den lanolin, der bliver brugt i WeeCare Lanolinsalve er oprenset og af højeste kvalitet (pharmaceutical grade). Lanolinen er ikke økologisk, da lanolin silmpelthen ikke fås certificeret økologisk. Lanolinen er vasket ud af ulden, efter det er klippet af fåret, hvorfor det er et biprodukt fra uldindustrien. Lanolinen kommer fra får der ikke udsættes for mulesing!
  Lanolinen produceres i Belgien.

  Økologisk kokosolie

  Den certificerede økologiske koldpressede jomfrukokosolie, som findes i WeeCare Lanolinsalve, plejer og beskytter huden og efterlader den silkeblød og smidig! Den søde duft af kokos kan anes, når man dufter til salven.
  Kokosolien er fremstillet i Tyskland.

  Økologisk olivenolie

  I WeeCare Lanolinsalve anvendes den bedste kvalitet af certificeret økologisk olivenolie.
  Det er en lækker ekstra jomfruolivenolie med en mild duft, som kan anes, når man dufter til salven. Olivenolien er en fed vegetabilsk olie, der tilfører huden masser af fugt.
  Olivenolien er fremstillet i Frankrig.

  Økologisk bivoks

  Bivoks er et rent naturprodukt bierne selv fremstiller ved blandt andet at indsamle voks fra forskellige træer og planter.
  Bivoks virker beskyttende ved at danne en sammenhængende naturlig hinde på huden, hvor udefrakommende faktorer har svært ved at trænge igennem. Den bivoks, der anvendes i WeeCare Lanolinsalve, er fra certificeret økologisk honningproduktion, og den er fremstillet i henhold til reguleringen for økologisk mad.
  Bivoksen er fremstillet i Tyskland.

  100 % naturlig hudpleje du vil elske!

  – Gå til shoppen

  • WeeCare Lanolinsalve med grøn etiket og metallåg står med åbent låg på sten i naturen.WeeCare Lanolinsalve 50 ml i glaskrukke, med metallåg og grøn etiket. 100 % naturlig.

   WeeCare Lanolinsalve 50 mL

   kr. 139,00

  Instagram

  © Copyright - WeeCare ApS - Sverkilstrupvejen 19, 3390 Hundested - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk