WeeCare Soft (nyfødt)

 • Stofble-til-nyfoedt-WeeCare -Soft

WeeCare Soft til nyfødte

En formsyet stofble

WeeCare Soft til nyfødte er det, man kalder en “formsyet” ble. Det betyder, at bleen ikke har noget vandtæt lag i sig selv, og derfor behøver den en form for cover udover. Nogle kan bruge easy coveret udover WeeCare Soft-bleen, men vi anbefaler at bruge et par lanolinbehandlede uldblebukser.

Hele den formsyede ble kan absorbere væske, hvorimod det udelukkende er indlægget, der absorberer ved andre typer modeller, hvor coveret er det vandtætte lag.

WeeCare-Soft-Moderne-stofbleer-bloed-bambusble-formsyet

En bambusble

WeeCare Soft er en bambusble. Det betyder, at den primært består af bambusfibre, som er et bæredygtigt materiale, og som er dejligt blødt og absorberer meget væske. Det bambusstof, der bliver brugt i WeeCare Soft er bambusvelour, som er ekstremt blødt! Det består af 55 % bambusfibre, 25 % bomuld og 20 % polyester. De 20 % polyester gør stoffet stærkt, selvom det er tyndt. Bambusstoffet føles ikke nær så vådt mod huden, som fx ren bomuld gør.

En lommeble og perfekt til nyfødte!

WeeCare Soft er udover at være en formsyet ble også en lommeble. Den har bagtil ved rygstykket et hul/en lomme, hvor du kan komme absorberende indlæg i. Vi har valgt at lave WeeCare Soft som en lommeble, for at udsætte barnet mindst muligt for kanter mod huden. Det betyder, at med WeeCare Soft har dit barn kun det blødeste bambusvelour mod huden, og ingen kanter fra indlæg kan genere barnet eller gnave i huden. Det er særlig perfekt til nyfødte, som i starten er helt små og skrøbelige, og som nemt kan få mærker på huden. WeeCare Soft er med andre ord det bedste, du kan give dit nyfødte barn på!
Med et par tynde uldblebukser udover har du en stofbleløsning som er 100 % åndbar, fordi uldblebukserne udgør det vandafvisende lag og ikke et vandtæt plastiklag.

Uldblebukser

Uldblebukser fungerer super godt med formsyede bleer. Blebukser kan holde godt på væske/tis fra en ble, hvis blot de er lanolinbehandlet. Mange vil måske vælge ulden fra på grund af, at den skal vaskes specielt. Det skal den også, og det kræver lidt at sætte sig ind i. Til gengæld skal uld ikke vaskes ret ofte, eftersom det er selvrensende. Det skal kun vaskes hvis (tis) lugt ikke går væk, efter at ulden har hængt til tørre/luftning (gerne i den friske luft), eller hvis der er kommet afføring på. WeeCare Soft har rigtig gode elastikker i både ben og ryg og holder super godt på afføringen.

Er du frisk på at strikke (eller kender du nogen, der er), kan du strikke nogle lækre uldblebukser selv. Husk at bruge 100 % ren uld, som ikke er superwash behandlet. Her er en god opskrift på uldblebukser. Garnet kan fx være dette: Garn til uldblebukser.

Den perfekte ble til din lille baby

– Gå til shoppen

 • Wetbag-til-tur-moderne-stofbleer-vaskepose-WeeCareWetbag en vandtæt pose til opbevaring af stofbleer, stofklude eller stofbind.

  Wetbag (til tur)

  DKK 69,00
 • Pail liner der sidder i en blespand til at opbevare moderne stofbleer i indtil de skal vaskes.Pail liner der sidder i en blespand til at opbevare moderne stofbleer i indtil de skal vaskes.

  Pail liner (stor wetbag til blespand)

  DKK 169,00
 • Mini Wetbag

  DKK 49,00

Instagram

© Copyright - WeeCare IVS - Sverkilstrupvejen 19, 3390 Hundested - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk