• moderne-stofbleer-genanvendelige-bleer-dansk-design-weecare

Hvad vasker jeg baby med?

Vaskeklude vs. engangsklude/vådservietter

Når du bruger stofbleertil dit barn, er det nemmeste også at bruge stofklude. Så skal alt nemlig samme vej –> til vask og du skal ikke stå og sortere engangsklude til skraldespanden og bleer til vasketøjskurven/blespanden. Stofkludene er også både mere miljøvenligt, herunder affaldsreducerende samtidig med at de er blidere for dit barn. Kludene indeholder nemlig ikke konserveringsmidler, som alle vådservietter gør.

Vand eller olie?

For at skåne dit barns hud på bedste vis, anbefaler vi, at du enten bruger rent vand eller en vegetabilsk olie til at vaske din baby med ved bleskift. Vand er rent og godt til at vaske synligt snavs væk fra huden, men det udtørrer også huden. Vegetabilske olier udtørrer ikke huden og de forskellige olier indeholder forskellige naturlige ting som er godt for huden.

Det kan være en idé at bruge en kombination af begge dele, når du skifter dit barn: du kan fx først vaske synligt skidt væk med rent vand for derefter at vaske efter med en lækker vegetabilsk olie som fx olivenolie, rapsolie eller kokosolie. Sidstnævnte er nemt at have med på tur, da det ved en temperatur under 26 grader vil være fast i konsistensen.  Kokosolien er derudover yderst plejende for huden og efterlader den silkeblød. Den er også god til at forebygge rød numse.

Hvis du bruger andre plejeprodukter til at vaske din baby med ved bleskift, så vær opmærksom på om de indeholder konserveringsmidler, som ikke anbefales at efterlade på huden. Sæbe anbefales heller ikke, da det også udtørrer huden.

Ude af huset

Som sagt er kokosolie nemt at have med på tur, da det er fast i konsistensen. Hav også gerne en stak tørre stofklude med samt en wetbag. Du kan fugte kludene med vand fra din drikkedunk (som du selvfølgelig også altid har med på tur), eller med kokosolien, som du med fordel kan opbevare i pusletasken. Vær opmærksom på at kokosolien på en varm sommerdag vil smelte til flydende tilstand, hvorfor den måske ikke er det oplagte valg at tage med i tasken, med mindre du opbevarer den i en ultra tæt beholder 😉

Moderne stofbleer fra WeeCare

Undgå skidt kemi og skån miljøet!

– Gå til shoppen

 • Wetbag-til-tur-moderne-stofbleer-vaskepose-WeeCareWetbag en vandtæt pose til opbevaring af stofbleer, stofklude eller stofbind.

  Wetbag (til tur)

  kr. 69,00
 • WeeCare Lanolinsalve med grøn etiket og metallåg står med åbent låg på sten i naturen.WeeCare Lanolinsalve 50 ml i glaskrukke, med metallåg og grøn etiket. 100 % naturlig.

  WeeCare Lanolinsalve 50 mL

  kr. 139,00
 • Ammeindlaeg fra WeeCare hænger på en tørresnor i naturen

  Vandtætte Ammeindlæg, 3 par

  kr. 199,00
 • Uldblebukser der hænger på en tørresnor i naturen.Uld blebuks naturfarvet fra WeeCare

  Uld blebukser til nyfødt

  kr. 249,00
 • Onesize-Indlaeg-moderne-stofbleer-WeeCareIndlaeg til moderne stofbleer-Onesize-Insert-WeeCare

  Onesize indlæg

  kr. 89,00
 • Grå stofrondeller som kan vaskes og bruges igen. Genanvendelige.

  Økologiske stofrondeller 8 stk.

  kr. 89,00
 • Økologiske stofklude – 10 stk.

  kr. 50,00 Tilbud

Instagram

© Copyright - WeeCare ApS - Sverkilstrupvejen 19, 3390 Hundested - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk