• Naturlig-hudpleje-barrierecreme-salve-til-roede-numser-WeeCare

WeeCare Lanolinsalve – amning

I den første tid med en nyfødt baby skal amningen etableres. Amning er super vigtigt for det lille barns sundhed og velvære og for tilknytningen mellem mor og barn.

Etableringen af amning er dog ikke altid en dans på roser, og der kan komme udfordringer undervejs. Brystvorterne kan blive ømme, og der kan opstå sår på dem, hvilket kan gøre rigtig, rigtig ondt, når baby skal ammes! Derfor vil du prise dig lykkelig for at have WeeCare Lanolinsalve ved hånden i den første tid efter fødslen. WeeCare Lanolinsalve er nemlig særligt god at bruge i forbindelse med amning, og især hvis der er sår på brystvorterne. Salven sørger for at holde huden fugtig, så der ikke dannes sårskorpe, hvilket ellers kan gøre rigtig ondt, når baby skal ammes, fordi sårskorpen bliver revet af huden, og helingsprocessen dermed starter forfra. Når huden holdes fugtig, dannes der ikke sårskorpe, og huden kan hele i fred, og det vil gøre mindre ondt, når baby skal ammes igen næste gang. WeeCare Lanolinsalve har derudover antiinflammatorisk og antibakteriel virkning, hvilket medvirker til at hæmme betændelsestilstande, så der ikke går infektion i såret.

Påfør et tykt lag salve direkte på brystvorten efter amning. Lad gerne huden lufttørre inden salven kommes på. Brug gerne ammeindlæg, som er skånsomme – fx WeeCare Ammeindlæg, som har det blødeste bambus mod huden.

Man behøver ikke fjerne WeeCare Lanolinsalve fra brystet, inden baby skal ammes – salven er nemlig 100 % naturlig og indeholder ingen syntetisk kemi eller skadelige stoffer.

Undgå sår på brystvorterne

– Gå til shoppen

 • WeeCare Lanolinsalve, 5 mL – To Go, 5 stk.

  DKK 145,00 DKK 137,00 Tilbud
 • WeeCare Lanolinsalve, 5 mL – To Go, 10 stk.

  DKK 290,00 DKK 261,00 Tilbud
 • WeeCare Lanolinsalve, 5 mL – To Go, 1 stk.

  DKK 29,00
 • Lanolinsalve-creme-til-toer-hud-WeeCareLanolinsalve-amning-saar-paa-brystvorter-WeeCare

  WeeCare Lanolinsalve 50 mL

  DKK 139,00
© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter