Kvalitet og emballage

Kvalitet

I udviklingen af WeeCare Lanolinsalve er der gjort meget ud af at finde kun de allerbedste råvarer til sammensætningen af produktet. De økologiske ingredienser er certificerede og i den bedste kvalitet, der findes. Der findes ingen syntetisk kemi, ingen parabener eller andre konserveringsmidler, ingen hormonforstyrrende stoffer og ingen parfume og heller ingen æteriske olier i produktet. WeeCare Lanolinsalve har en behagelig sød duft — en naturlig blanding af de fire ingredienser. Salven forhandles på flere af landets apoteker, som har strenge krav til, hvad de må tage ind af produkter. Dette ser vi som et kvalitetsstempel i sig selv. Apoteket tager i øvrigt slet ikke varer ind, som indeholder nogen form for parfume eller hormonforstyrrende stoffer, såfremt de markedsføres til gravide og småbørn.

Godkendt og testet

WeeCare Lanolinsalve er et produkt af høj kvalitet, det er testet, sikkerhedsgodkendt og derfor lever op til alle lovkrav, der findes omkring kosmetik. Produktet er desuden sikkerhedsvurderet og godkendt til brug på helt små børn og nyfødte, hvor kravene er endnu strengere end ellers.

Emballage

WeeCare Lanolinsalve kommer i en glaskrukke, og det er et meget bevidst valg, som er truffet i forlængelse af den bæredygtige tilgang til verden, som WeeCare går højt op i. Glas er nemlig et materiale, som er let at genanvende, og der er ingen grænser for, hvor mange gange det kan smeltes om og bruges igen i en anden form. Du kan selvfølgelig vælge at genbruge glasset derhjemme til fx opbevaringskrukke eller andet, og har du ikke lige brug for det, så husk at sortere selve glaskrukken til glasaffaldet og låget til plastikaffald.

100 % naturlig hudpleje til hele familien

– Gå til shoppen

  • WeeCare Lanolinsalve med grøn etiket og metallåg står med åbent låg på sten i naturen.WeeCare Lanolinsalve 50 ml i glaskrukke, med metallåg og grøn etiket. 100 % naturlig.

    WeeCare Lanolinsalve 50 mL

    kr. 139,00

Instagram

© Copyright - WeeCare ApS - Sverkilstrupvejen 19, 3390 Hundested - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk