• moderne-stofbleer-genanvendelige-bleer-dansk-design-weecare

Stofble om natten

Når man skal bruge stofbleer til sit barn om natten, skal man være opmærksom på, at der skal en hel del mere sugende materiale (indlæg) i bleen, da barnet har bleen på i mange flere timer end om dagen. 

Det du skal være opmærksom på er at indlæggene foldes korrekt uden stor kant i ryggen.

Nedenfor ses forskellige bleløsninger til natten.

Prefold

WeeCare Easy kan boostes (man lægger flere absorberende lag stof i bleen) med en af vores bambus prefolds, som man lægger i bleen sammen med et onesize indlæg. Man kan også vælge at undlade onesize indlægget og i stedet lægge to bambus prefolds i easy coveret.

Fleece liner

Når børn der bruger stofbleer får rød numse er årsagen mange gange, at de ikke tåler at være våde mod huden og dette indlæg kan være løsningen på det problem.

Hvis du ønsker at dit barn skal føle tørhed mod huden om natten, hvor barnet typisk har bleen på i mange timer, er det en rigtig god idé at lægge en fleece liner ovenpå indlæggene. Det vil give dit barn tørhedsfølelse mod huden. Nogle børn reagerer (bliver røde) ved at være våde mod huden, og her kan det være en rigtig god idé at lægge en fleece liner på toppen - mod huden.

Lanolinsalve

Hvis dit barn reagerer ved at blive rød på numsen, kan det være en god idé at smøre et lag af WeeCare Lanolinsalve på den helt tørre og rene hud i bleområdet inden bleen gives på.

Smør hele bleområdet eller blot de steder på huden som er mest udsatte. Den økologiske bivoks i salven vil lægge en tynd hinde på huden og forhindre, at tis kommer i direkte berøring med huden.  

Lanolin salve til toer vinterhud

WeeCare Soft

Vores formsyede bambusble, WeeCare Soft, er en anden løsning, som også kan bruges som natble. Der er god plads i lommen til at komme ekstra indlæg i, så bleen kan holde en hel nat. Brug fx en eller to bambus prefolds i lommen.

Vores hamp boosters er også gode til at give ekstra sug i bleen. De fylder ikke så meget og suger dermed også mindre end prefolden, så hvis du blot har brug for en smule ekstra sug i natbleen, kan en hamp booster være en idé sammen med det tilhørende indlæg til WeeCare Soft bambusble. 

WeeCare-Soft-Moderne-stofbleer-bloed-bambusble-formsyet

Moderne stofbleer fra WeeCare

Undgå skidt kemi og skån miljøet!

– Gå til shoppen

 • Wetbag-til-tur-moderne-stofbleer-vaskepose-WeeCareWetbag en vandtæt pose til opbevaring af stofbleer, stofklude eller stofbind.

  Wetbag (til tur)

  kr. 69,00
 • WeeCare Lanolinsalve med grøn etiket og metallåg står med åbent låg på sten i naturen.WeeCare Lanolinsalve 50 ml i glaskrukke, med metallåg og grøn etiket. 100 % naturlig.

  WeeCare Lanolinsalve 50 mL

  kr. 139,00
 • Ammeindlaeg fra WeeCare hænger på en tørresnor i naturen

  Vandtætte Ammeindlæg, 3 par

  kr. 199,00
 • Uldblebukser der hænger på en tørresnor i naturen.Uld blebuks naturfarvet fra WeeCare

  Uld blebukser til nyfødt

  kr. 249,00
 • Onesize-Indlaeg-moderne-stofbleer-WeeCareIndlaeg til moderne stofbleer-Onesize-Insert-WeeCare

  Onesize indlæg

  kr. 89,00
 • Grå stofrondeller som kan vaskes og bruges igen. Genanvendelige.

  Økologiske stofrondeller 8 stk.

  kr. 89,00
 • Økologiske stofklude – 10 stk.

  kr. 50,00 Tilbud

Instagram

© Copyright - WeeCare ApS - Sverkilstrupvejen 19, 3390 Hundested - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk