Rød numse eller bleudslæt

WeeCare Lanolinsalve heler huden meget effektivt, og den er fantastisk at bruge i forbindelse med den særligt udsatte babynumse, der bruger ble. På grund af indholdet af bivoks i WeeCare Lanolinsalve virker den beskyttende på den udsatte hud. Du kan altså bruge lanolinsalven forebyggende ved at smøre den på babynumsen, inden den når at blive rød. Hvis du fx ved, at dit barn har tendens til let at få rød numse og bleudslet, kan det være en fordel at bruge salven forebyggende. WeeCare Lanolinsalve sørger nemlig for at lægge en beskyttende hinde på huden, så tis fra bleen ikke kommer i direkte kontakt med huden. Tis i bleen omdannes med tiden til ammoniak, hvilket kan gå ind og genere huden og gøre den rød.

Smør salven på den helt rene og tørre hud, inden en ren ble gives på (og gerne hver gang du skifter ble). Hvis dit barn fx har tendens til at få rød numse efter at have haft den samme ble på hele natten, kan du med fordel smøre lidt ekstra salve på huden, inden natbleen gives på.

Husk altid at undersøge, hvad der er årsagen til, at dit barn får rød numse. Måske kan barnet ikke tåle engangsbleer eller et bestemt mærke af bleer, måske er det svamp, og måske kan dit barns hud bare ikke så godt tåle at være lukket inde i en ble det meste af døgnet. Det sidste er tilfældet for mange børn, hvorfor så meget blefri tid i løbet af døgnet som muligt anbefales.

Kontakt altid lægen, hvis dit barn bliver ved med at være rød, eller hvis det er meget slemt.

Læs også om Stay Dry Fleece Liners, som også kan være med til at reducere rødme på numsen.

“Jeg elsker denne salve til bleområdet på min søn. Så snart jeg ser en smule rødme i bleområdet, kommer jeg lidt salve på og ved næste bleskift er det væk.”

Verronica

Instagram

© Copyright - WeeCare ApS - Sverkilstrupvejen 19, 3390 Hundested - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk