• Miljoevenlige-bleer-moderne-stofbleer-WeeCare

Opbevaring af beskidte bleer

Brugte bleer i blespand

De brugte bleer opbevares i en blespand med tætsluttende låg. Du kan med fordel komme en pail liner (vandtæt og vaskbar pose) i spanden, det gør det nemt at smide hele posen med indhold til vask uden at røre ved de beskidte bleer. Bleerne skal altså ikke lægges i blød indtil de skal vaskes, men opbevares så tørt som muligt.

Anbefaling til blespand

Knodd” eller ”Filur” spandene fra IKEA kan med fordel bruges som blespand, og en pail liner passer perfekt i dem. Vælg en størrelse på 40-45 L – der kan være vasketøj i til en almindelig vaskemaskine.


Filurspanden er god, hvis man vil kunne lægge en ble i den med én hånd.

Beskidte bleer på tur

Når du er ude af huset og væk fra blespanden, har du en lille wetbag med dig, hvori du kan opbevare de beskidte bleer, indtil I er hjemme igen. Den lille wetbag lukkes med lynlås og kan indeholde 4-6 bleer. Når du igen er hjemme, lægges både bleer og wetbag til vask i blespanden.

Skylle bleer inden vask?

Det er ikke nødvendigt (og WeeCare anbefaler ikke) at skylle bleerne igennem, inden de lægges til vask. Sørg blot for at fjerne eventuel afføring fra bleen inden du lægger de i blespanden. Læs også afsnittet ”Alt om afføring”.

Lugt

Det kan godt lugte fra ble-spanden når du åbner låget. Sådan er det med tis og afføring. 😉 Men når låget blot holdes lukket, så lugter det kke.

© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter