Onesize Indlæg

  • WeeCare-stofbleer-genanvendelige-bleer-miljoevenlige

Onesize Indlæg

Det oplagte indlæg at bruge til easy coveret er WeeCare Onesize Indlæg, som nemt knappes fast i coveret med en knap i hver ende.

Onesize indlægget passer i begge størrelser easy covers og består af materialer, som er naturligt absorberende. Onesize indlægget består af fire lag velsugende hampstof (en blanding af 55 % hamp og 45 % økologisk bomuld, toppet med det blødeste bambusvelour (55 % bambus viskose, 25 % økologisk bomuld og 20 % polyester), som ligger mod babys hud. Bambusstoffet mod barnets hud, har en snert af stay-dry-effekt, hvilket betyder, at det ikke føles nær så vådt som fx ren bomuld. Ønsker du en optimal stay-dry-effekt, kan du med fordel lægge en fleece liner i bleen.
På bagsiden af onesize indlægget er der vandtæt PUL-stof, der beskytter coveret, så det ikke så nemt bliver vådt. På den måde kan coveret bruges igen, hvis det ikke er blevet synderligt vådt eller beskidt.
Onesize indlægget er åbent i midten for at luft kan strømme igennem, når det hænger til tørre, og derved tørrer det hurtigere, end hvis alle lag stof var syet sammen hele vejen rundt i kanten.
Indlægget har lækagebarrierer i siderne, som består af blødt stof af mikrofleece, hvilket medvirker til, at afføring og tis holdes bedre inde i indlægget, og ligeledes hjælper de til at beskytte coveret mod at blive vådt eller beskidt.

All In One eller All In Two

Du kan vælge mellem at bruge WeeCare Easy-bleen som et todelt system (All In Two/AI2) – hvor onesize indlægget skiftes ud med et rent indlæg, hver gang der skal skiftes ble, eller som en “Alt i Én” ble (All In One/AIO), hvor onesize indlægget er knappet sammen med easy coveret hele tiden.

1
2
3
Moderne-stofble-indlaeg-Onesize-Insert-WeeCare
1

Ultra blød bambus mod huden

2

Lækagebarrierer der hjælper med at holde ting inde i indlægget

3

Hamp og økologisk bomuld som den sugende kerne

WeeCare Easy bleen

© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter