Onesize indlæg

  • WeeCare-stofbleer-genanvendelige-bleer-miljoevenlige

Onesize indlæg

Det oplagte indlæg at bruge til easy coveret er WeeCare Onesize indlæg, som nemt knappes fast i coveret med en knap i hver ende.

Onesize indlægget passer i begge størrelser easy covers og består af materialer, som er naturligt absorberende. Onesize indlægget består af fire lag velsugende hampstof (en blanding af 55 % hamp og 45 % økologisk bomuld, toppet med det blødeste bambusvelour (55 % bambus viskose, 25 % økologisk bomuld og 20 % polyester), som ligger mod babys hud.

1
2
3
Moderne-stofble-indlaeg-Onesize-Insert-WeeCare
1

Ultra blød bambus mod huden

2

Lækagebarrierer der hjælper med at holde ting inde i indlægget

3

Hamp og økologisk bomuld som den sugende kerne

Bambusstoffet mod barnets hud, har en snert af stay-dry-effekt, hvilket betyder, at det ikke føles nær så vådt som fx ren bomuld. Ønsker du en optimal stay-dry-effekt, kan du med fordel lægge en fleece liner i bleen.

På bagsiden af onesize indlægget er der vandtæt PUL-stof, der beskytter coveret, så det ikke så nemt bliver vådt. På den måde kan coveret bruges igen, hvis det ikke er blevet synderligt vådt eller beskidt.

Onesize indlægget er åbent i midten for at luft kan strømme igennem, når det hænger til tørre, og derved tørrer det hurtigere, end hvis alle lag stof var syet sammen hele vejen rundt i kanten.

Indlægget har lækagebarrierer i siderne, som består af blødt stof af mikrofleece, hvilket medvirker til, at afføring og tis holdes bedre inde i indlægget, og ligeledes hjælper de til at beskytte coveret mod at blive vådt eller beskidt.

WeeCare Easy bleen

All In One eller All In Two

Du kan vælge mellem at bruge WeeCare Easy-bleen som et todelt system (All In Two/AI2) – hvor onesize indlægget skiftes ud med et rent indlæg, hver gang der skal skiftes ble, eller som en “Alt i Én” ble (All In One/AIO), hvor onesize indlægget er knappet sammen med easy coveret hele tiden.

© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter