Sådan behandler du nye stofbleer

  • Moderne-stofbleer-miljoevenlige-bleer-WeeCare

Sådan behandler du nye stofbleer

Inden du tager dine helt nye stofbleer i brug, er det en rigtig god idé at ”preppe” dem. Det betyder at behandle dem på en måde, som gør at de kan absorbere mere fra starten. Måske kender du til et viskestykke, der ikke kan tørre service ordentligt tørt? Hvis man prepper det inden det vaskes første gang, vil de suge væde til sig meget bedre.

Inden bleerne tages i brug – Prepping guide


1) Læg indlæg i blød

Tag alle absorberende dele fra din samling af bleer og tilbehør, og læg dem i blød i koldt vand i 12-24 timer, INDEN de vaskes første gang.

Det gælder for indlæg, boosters, prefolds, vaskeklude og formsyede bleer (WeeCare Soft). Det gælder, alt du ønsker skal have så høj en absorberingsevne som muligt.

2) Vask det hele i vaskemaskinen

Vask gerne en ”blid” vask på fx 30°c, som er mere miljøvenlig. Her har du ingen seriøse bakterier der skal dræbes, men blot naturlige der skal vaskes ud af stoffet.

Vi anbefaler i øvrigt, at du vasker alting før det tages i brug – også ikke-absorberende dele som ble-covers og wetbags, men disse dele behøver ikke at ligge i blød inden da.

3) Hæng alt til tørre

Når alt er helt tørt, er du klar til at tage det i brug.

Nu har du sørget for at optimere sugeevnen fra start, men vær opmærksom på at absorberende dele formentlig først vil suge helt optimalt når de har været vasket nogle flere gange.

Så nu er det bare om at komme i gang med at bruge det hele, så det kan blive vasket lidt mere!

© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter