• small_moderne-stofble-genanvendelige-bleer-weecare

Det siger kunderne – Stofbleer

Bleer som er dejlig bløde, suger godt, sidder perfekt og fylder minimalt på babynumsen, så der er optimal bevægelsesfrihed! Og så i de fineste design! Allerbedste anbefalinger herfra!

Julie Barkou

Vi har brugt WeeCare AI2 til vores datter fra hun var 6 uger gammel, og vi er meget begejstrede!

Bleerne har rigtig god sugeevne og holder tæt, hvilket jo er deres fornemmeste opgave. Vi har ikke haft et eneste uheld endnu og har brugt dem i 7 uger! Derudover er bleerne flotte og superlækre.
Jeg kan især godt lide, at der er blød microfleece mod ryggen og maven. Med kun to trykknapper er det dejligt nemt at klikke et indlæg i bleen – og ligeså nemt at klikke det af. Bleen sidder godt til omkring lårene, og man kan justere størrelsen omkring livet – ligeledes med trykknapper – så den sidder til uden at stramme.

Så bliver det altså ikke nemmere at bruge stofbleer til sit barn. En stor anbefaling herfra.

Christel Shymko

Jeg er nybegynder i stofbleer og har måtte prøve om det var noget. Efter 2 dages brug, er min datters numse gået fra voldsom rød med blærer til næsten normal! Tak!

Marie Klitgaard

Den absolut blødeste og bedst sugende formsyede ble vi har prøvet!
Favoritbleen til nat med en WeeCare prefold og tykke uldbukser, til dag er den så blød og lækker med et ekstra indlæg og tynde uldbukser. Så nem at bruge, og let at tilføje ekstra sug i lommen. Holder sig blød og lækker, selvom man ikke tørrer i maskine.

Kathrine Ørregaard

Vi er så glade for WeeCare Easy bleerne!

Vi startede med at bruge bleerne da min datter var 7 mdr. På dette tidspunkt var hun meget overfølsom overfor engangsbleer. Hun slog ud og kløede, hvis hun havde en engangsble på i mere end 24 timer.
Vi brugte 14 dage på at komme ind i stofble-rutinen. Det kræver lidt mere arbejde, men det føles så godt i maven hver gang min datter får en ble på og at vi ikke skal smide alt det affald ud.
Pædagogerne har taget godt imod dem i vuggestuen, hvor vi hver dag kommer med en pose bleer og en wetbag, og tager de beskidte bleer med hjem igen. Vi lægger en booster ind i onesize indlægget, når vi aflevere, så den kan holde længere tid.

Derudover er Lanolinsalven uundværlig! Vi bruger salven til små sår og rifter, til numsen, til min søns ødelagte vinterlæber mm.

Linea Detterberg

Super lækre bleer, med det flotteste print. Vi bruger både cover, indlæg, prefolders, boosters, fleeceliners og lanolin salve, og det hele fungerer bare perfekt. Indlæggene forbliver dejligt bløde, selv efter en hel del vask. Topkarakter her fra!!

Nanna

Tag et grønt skridt i dag

– Gå til shoppen

 • Wetbag-til-tur-moderne-stofbleer-vaskepose-WeeCareWetbag en vandtæt pose til opbevaring af stofbleer, stofklude eller stofbind.

  Wetbag (til tur)

  DKK 69,00
 • Lanolinsalve-creme-til-toer-hud-WeeCareWeeCare Lanolinsalve 50 ml i glaskrukke, med metallåg og grøn etiket. 100 % naturlig.

  WeeCare Lanolinsalve 50 mL

  DKK 139,00
 • Vaskeklude fra WeeCare

  Vaskeklude, 10 stk. – Sakura – Dusty Blue

  DKK 139,00
 • Genanvendelige-klude-af-stof-Dots-Grey

  Vaskeklude, 10 stk. – Dots- Grey

  DKK 139,00
 • Onesize-Indlaeg-moderne-stofbleer-WeeCareIndlaeg til moderne stofbleer-Onesize-Insert-WeeCare

  Onesize indlæg

  DKK 89,00
 • Grå stofrondeller som kan vaskes og bruges igen. Genanvendelige.

  Økologiske stofrondeller 8 stk.

  DKK 89,00
 • Mini Wetbag

  DKK 49,00

Instagram

© Copyright - WeeCare IVS - Sverkilstrupvejen 19, 3390 Hundested - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk