Udvikling af WeeCare Easy bleen

  • Moderne-stofbleer-genanvendelige-bleer-dansk-design-WeeCare

Udvikling af WeeCare Easy bleen

WeeCare Easy bleen kom på markedet i november 2016 med den første kollektion. Denne kollektion kom i tre størrelser hvor både skaller og indlæg var størrelsesopdelt i small, medium og large. Der var god plads til forbedringer af den første kollektion, og der blev arbejdet hårdt på det bag kulisserne. 2. kollektion blev lanceret i starten af 2018 med en noget revideret udgave, dog stadig med samme konstellation af materialerne – med det fine bomuld på ydersiden og vandtæt PUL på indersiden. 2. kollektion af WeeCare Easy bleen kom blot i to størrelser – medium og large. 

Væsentlige forbedringer ved anden kollektion er, at der er udviklet en ny sømteknik, som gør at bleerne ikke trækker væde ud på ydersiden af bleen så nemt som de kunne før. Derudover er der syet et stykke blødt stof i rygstykket, som forhindrer at barnet får mærker på huden af rygelastikken. 

Der er ydermere udviklet en hel del på pasformen på large modellen. 1. kollektions large var meget lavtaljet og større børn voksede alt for hurtigt ud af den, samtidig med at bleen nemmere kunne give mærker på huden fra elastikkanten i ryggen. 2. kollektions large er noget længere og giver nu et rigtig godt fit til større børn. Bleen sidder højere på ryggen end før, og rygelastikken er blevet bredere så den hjælper til at holde bleen godt på plads bagpå. Large passer nu gerne børn helt op til 4 år. 

Small udgået 

Small fra den 1. kollektion udgik af produktion. Dette grundet knap så god feedback. Det kan være enormt svært at få bleer (stof- eller engangs-) til at sidde godt på en lille krøllet og spinkel nyfødt baby, og WeeCare Easy i small gjorde det ikke nemmere for mange fortvivlede forældre.

En nyfødt ble skal efter vores mening være så blød som overhovedet muligt til de helt små med sart og tynd hud, samtidig med at det skal være så nemt som det kan blive for forældrene at give den på og få den til at sidde godt. Lad os bare sige det som det er: Det var WeeCare Easy i small ikke. Og derfor valgte vi ikke at fortsætte med WeeCare Easy i small. 

Derimod drømmer vi om på et tidspunkt at kunne lancere en helt perfekt og brugervenlig nyfødt ble som opfylder de fleste forældres krav og ønsker, men jeg kan love Jer en ting: Den kommer ikke på markedet før vi er 110% tilfredse med produktet 🙂 

WeeCare Soft 

WeeCare Soft er det man kalder en “Formsyet ble”. Det betyder at det er en ble der ikke har noget vandtæt lag i sig selv, og derfor vil behøve en form for cover udover. Det kan fx være et par lanolin behandlede uld-blebukser. 

Hele den formsyede ble kan absorbere væske, hvorimod at det udelukkende er indlægget der absorberer ved AI2 modeller og fx lommebleer og coveret er den del der er vandtæt. Læs mere om de forskellige blesystemer her. 

WeeCare Soft er en bambusble. Det betyder at den primært består af bambusfibre, som er et bæredygtigt materiale og som er dejligt blødt og absorberer meget væske. Det babus stof der bliver brugt i WeeCare Soft er bambusvelour, som er ekstremt blødt! Det består af 55% bambusfibre, 25% bomuld og 20% polyester. De 20% polyester gør stoffet stærkt, selvom det er tyndt og det gør også at stoffet ikke føles nær så vådt mod huden som fx ren bomuld gør. Læs mere om de forskellige materialers egenskaber her. 

WeeCare Soft er udover at være en formsyet ble, også en lommeble. Den har bagtil ved rygstykket et hul/en lomme, hvor man kan komme absorberende indlæg i. Vi har valgt at lave WeeCare Soft som en lommeble, for at give barnet mindst mulige kanter mod huden. Det betyder at med WeeCare Soft har dit barn kun det blødeste bambusvelour mod huden og ingen kanter fra indlæg kan genere barnet eller gnave. Det er særligt helt perfekt til nyfødte, som i starten er helt krøllede og som nemt kan få mærker på huden. WeeCare Soft er med andre ord det bedste du kan give din nyfødte baby på! Og med et par tynde uld-blebukser udover har du en stofble løsning som er 100 % åndbar, da der ikke er noget vandtæt plastiklag i denne bleløsning, fordi uld-blebukserne udgør det vandafvisende lag. 

Uld-blebukser fungerer super godt med formsyede bleer. Man skulle ikke tro at uld blebukser kan holde godt nok på væske/tis fra en ble, men det kan det! Hvis blot de er lanolinbehandlet. Mange vil måske vælge ulden fra pga. at det skal vaskes specielt, og hvad gør man hvis der kommer afføring på… WeeCare Soft har nogle rigtig gode elastikker i både ben og ryg og holder super godt på det hele. Uldbukser behøver ikke at blive vasket i maskinen, med mindre der er kommet afføring på, ellers skal det blot hænges til luftning – gerne ude i den friske luft.

Køb i shoppen og kom i gang med det samme

© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter