fbpx
 • Moderne stofblee på en babynumse

Forskellige typer af indlæg

Der findes mange forskellige typer af indlæg til stofbleer. Ved en AIO ble er indlægget syet fast på coveret, hvor det ved lommebleer og AI2 er sepereret fra coveret, hvorfor du har mulighed for selv at vælge indlæg og skifte mellem forskellige eller prøve andre indlæg af hvis du vil.

Det kan være en fordel at vide lidt om de forskellige materialer som indlæg kan bestå af, og hvad de hver især er gode til.

Prefold (som trefoldet indlæg)

Prefold er et foldbart indlæg, der med fordel kan benyttes til natten. Det består af otte lag sugende stof, næsten dobbelt så meget som i onesize indlægget.

Vores prefold kan også foldes som en nyfødt ble, til de helt små. Denne er ikke vandtæt i sig selv, så en lanolinbehandlede uldbuks udenpå kan holde på væden.

Booster (for bedre sugeevne)

Skal du på tur, tisser dit barn meget eller er begyndt at sove lange lure, så kan du med fordel tilføje en booster til dit onesize indlæg, så du forlænger bleen holdbarhed. Boosteren kan også foldes og lægges frem i bleen eller midt i bleen, afhængig af hvor dit barn tisser mest.

Stay dry fleece liner

Fleece liner er et tyndt stykke fleece stof, som lægges øverst i bleen (mod huden). Fordelen ved fleece er at væden løber igennem stoffet og stadig føles tør, hvilket giver din baby mere komfort.

En fleece liner kan også lægges i bleen for at lette processen med afføring. Det er lettere at gøre rent, da afføringen lettere kan fjernes fra dette materiale.

Engangsliners / blepapir

Vil du gerne have et indlæg i bleen så håndteringen med afføring gøres lettere, kan du med fordel lægge en  engangsliner/blepapir (lavet af fx ris eller bambus), som er bionedbrydeligt.

Lægger du et engangspapir i stofbleen og der ikke kommer afføring i bleen, kan du sagtens vaske det (op til ca. 5 gange) og genbruge det. Skal blepapiret kasseret skal du husle at smide det i skraldespanden og ikke i toilettet, da det kan stoppe kloakken til (ligesom køkkenrulle).

Indlæg til lommebleer eller AI2

Nogle er timeglasformede, nogle er aflange firkanter med afrundede hjørner. Indlæg består som regel af 1-5 lag stof og nogle er åbne i midten (ikke syet sammen hele vejen rundt) for hurtigere tørretid.

Moderne stofbleer fra WeeCare

Undgå skidt kemi og skån miljøet!

– Gå til shoppen

 • Vaskeklude-Dots-Dusty-Blue-WeeCare

  Vaskeklude, 10 stk. – Dots Dusty Blue

  DKK 139,00
 • Trusseindlaeg-genanvendelig-WeeCareTrusseindlaeg-genanvendelig-WeeCare

  Trusseindlæg – Infinity Dusty Blue/Midnight Blue

  DKK 49,00
 • Onesize-Indlaeg-moderne-stofbleer-WeeCareModerne-stofble-indlaeg-Onesize-Insert-WeeCare

  Onesize indlæg

  DKK 89,00

Instagram

© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter