• WeeCare-Lanolinsalve-Naturlig-Hudpleje

4 ingredienser i WeeCare Lanolinsalve

Alle ingredienser i WeeCare Lanolinsalve er af højeste kvalitet, der findes på markedet, og hver især har de nogle fantastiske egenskaber.

Lanolin – Antiinflammatorisk og antibakteriel

Økologisk kokosolie – Beskytter og plejer

Økologisk olivenolie – Tilfører huden fugt

Økologisk bivoks – Beskytter huden

Lanolin

Lanolin er det fedtstof, som produceres i fårets hud, og som findes i fåreuld for at gøre den selvrensende og vandafvisende. Lanolin er det fedtstof, der minder mest om menneskehudens fedtstof, hvorfor det er enormt effektivt til at hjælpe hudens naturlige helingsproces på vej ved fx ødelagt hud. Lanolin bliver hurtigt absorberet af huden. Den selvrensende og antibakterielle effekt som lanolin har, er yderst vigtig i forbindelse med heling af ødelagt hud for at undgå, at bakterier udvikler sig, og der opstår infektion i huden. Lanolinen i WeeCare Lanolinsalve hæmmer altså betændelsestilstande i huden, som altid er en risiko, når der er hul på huden – fx ved små sår, rifter, blister, insektbid eller anden form for ødelagt hud.

Den lanolin, der bliver brugt i WeeCare Lanolinsalve er oprenset og af meget høj kvalitet (pharmaceutical grade). Lanolinen er vasket ud af ulden, efter det er klippet af fåret, hvorfor det er et biprodukt fra uldindustrien.
Lanolinen kommer fra Belgien.

Økologisk kokosolie

Den certificerede økologiske koldpressede jomfrukokosolie, som findes i WeeCare Lanolinsalve, plejer og beskytter huden og efterlader den silkeblød og smidig! Den søde duft af kokos kan anes, når man dufter til WeeCare Lanolinsalve.
Kokosolien er fremstillet i Tyskland.

Økologisk olivenolie

I WeeCare Lanolinsalve anvendes den bedste kvalitet af certificeret økologisk olivenolie.
Det er en lækker ekstra jomfruolivenolie med en mild duft, som kan anes, når man dufter til WeeCare Lanolinsalve. Olivenolien er en fed vegetabilsk olie, der tilfører huden masser af fugt.
Olivenolien er fremstillet i Frankrig.

Økologisk bivoks

Bivoks er et rent naturprodukt, som bierne selv fremstiller ved blandt andet at indsamle voks fra forskellige træer og planter.
Bivoks virker beskyttende ved at danne en sammenhængende naturlig hinde på huden, hvor udefrakommende faktorer har svært ved at trænge igennem. Den bivoks, der anvendes i WeeCare Lanolinsalve er fra certificeret økologisk honningproduktion, og den er fremstillet i henhold til regulering for økologisk mad.
Bivoksen er fremstillet i Tyskland.

100 % naturlig hudpleje du vil elske!

– Gå til shoppen

 • WeeCare Lanolinsalve, 5 mL – To Go, 5 stk.

  DKK 145,00 DKK 137,00 Tilbud
 • WeeCare Lanolinsalve, 5 mL – To Go, 10 stk.

  DKK 290,00 DKK 261,00 Tilbud
 • WeeCare Lanolinsalve, 5 mL – To Go, 1 stk.

  DKK 29,00
 • Lanolinsalve-creme-til-toer-hud-WeeCareLanolinsalve-amning-saar-paa-brystvorter-WeeCare

  WeeCare Lanolinsalve 50 mL

  DKK 139,00
© Copyright - WeeCare IVS - Chr. Hauchs Allé 3C - 3500 Værløse - Denmark - VAT No.: DK 39830469 - info@weecare.dk

Følg os på Facebook!

 
Få nyheder, tips og tricks og støt en ung iværksætter